MODERN TALKING с концерт в НДК на 14 декември

Тhomas Anders (вокал и едната половина от дуото) на MODERN TALKING пристига с цялия си бенд за двучасов концерт на 14  декември в зала 1 на НДК .

Вечните “You’re My Heart – You’re My Soul“, „Cheri Cheri Lady“, „Brother Louie“ и още от най-големите световни хитове на MODERN TALKING, покорили световните музикални класации по всички краища на света и “наместили се” удобно там в продължение на години, ще звучат за първипът в София на 14 декември, изпяти от легендарния и магнетичен глас на самия Тhomas Anders (вокал и едната половина от дуото).

Още с първата си песен“You’re My Heart–You’re My Soul“oт 1984г, те до стигат до № 1 в класациите на 81 държави по света.Следват не по-малко успешните “You can win if you want” и “Cheri Cheri Lady” oт 1985 г., “Brother Louie”, “Atlantis is calling (SOS for love)” от 1986 г. и още много любими на не едно поколение песни, а от тогава насам албумите на легендарното дуо са разпродадени в над 150 милиона копия по света.

MODERN TALKING е най-успешната немска попгрупа в историята за всички времена, а на 14 декември в зала 1 на НДК от 20:00 ч. ще имаме честта да чуем на живо в София емблeматичният и магнетичен глас на култовото дуо от 80-те и 90-те години – Thomas Anders.

Музикалната икона пристига у нас по покана на Радио 1 и Event Ease за двучасовконцерт с най-доброто от музикатана MODERN TALKING.

Промобилетите за събитието са пуснати в в продажба от 26 април.

Промоцените са от 40 до 80 лв., според мястото в залата, а VIP местата разположени в неподсредствена близост до сцената на зала 1 ще са на промо цени от 99 лв.

Билетите ще се продават в интернет – на www.ticketportal.bg. Ще могат да се закупят още от Билетенцентър в НДК, както и в цялата страна от верига бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, магазини Пикадили, НаТъмно и др.

The Gentleman of Music, кактогонаричат – Thomas Anders е сред малкото немски звезди оставили сериозна следа в историята на музиката с многобройните си хитове, изключително успешна музикална и артистична кариера. Повечеот 30 години от началото на MODERN TALKING, над 40 години на сцената, повече от 25 издадени албума и множество награди, мярка за успеха и постиженията, звездата може да се похвали и с над 420 златни и платинени диска, престижнатa награда “ECHO” (неколкократно), “Bambi”, “Goldene Europa”, “Goldene Kamera”, “The World Music Award”, Златен и сребърен “Bravo-Otto” и много други отличия.

Тhomas Andersот MODERN TALKING е единствената международна звезда, която изнася цели 11 пъти концерт в историческия Кремъл в Москва, руският еквивалент на Роял Албърт Хол.

Първият концерт на денс-попдуото в Будапеща от 1998 г. е посетен от близо 200 000 души и е излъчен на живо по MTV Europe, а през същата година на концерт в Санк Петербург присъстват над 25 000 зрители. Въпреки, че в историята си MODERN TALKING никога не попадат в челните места на класациите в САЩ, списание "Билборд" не веднъж пише и публикува статии за тях, а феновете им през океана са милиони.

С излизането на компилацията „25 Years Of Disco-Pop“ през 2010 г., MODERN TALKING отново напомнят сериозно за себеси, години след второто официално разпадане на дуото. И до днес, музикатана MODERN TALKING е актуална, популярна и звучи по радиостанциите във всички краища на света, а името им e запазена марка за успех. По неофициални данни, това е групата изпяла най-много “любовни песни”.

Преди за първи път да разтърсят София (на 14 декември), хитовете на една от най-големите попбанди за всички времена ще
зарадват феновете в Санк Петербург и Москва през юни и в Чикаго, ЛА и Хюстън (САЩ) през август 2016.

Точно преди Коледа в зала 1 на НДК ще посрещнем и “изживеем” едни от най-обичаните и дългочакани у нас световноизвестни парчета в изпълнение на изключителния Thomas Anders oт Modern Talking.

Билети можете да закупите от ТУК.

Сподели в: