Moby: Благодаря Ви, че правите този фестивал!

„Благодаря Ви, че правите този фестивал” – това бяха думите на Моби към кмета на Бургас Димитър Николов, след като двамата се срещнаха снощи, малко преди световно признатият изпълнител да излезе на главната сцена на SPIRIT OF BURGAS. Въпреки че за първи път идва за участие в България, Moby сподели пред Николов, че знае много за страната ни от българката в неговата банда – басистката Светлана Василева.  

Специално за кмета и за всички други свои фенове в Бургас в официалната книга за автографи на Общината Мoby нарисува своя запазен знак – комикс човече, създаденото от самия него още когато е бил на 17 г.  

Малко след полунощ Moby излезе на главната сцена на SPIRIT в компанията на уникалната Joy Malcolm и изпълни най-големите си парчета – за първи път на българска земя. Lift me up, Extreme ways, Flower, Why does my heart feel so bad и още много други хитове буквално разтърсиха бургаския плаж и хилядите фенове, дошли от цяла Европа, за да видят своя любимец. На всички, които бяха снощи на плажа в Бургас, Moby посвети изпълнението на една от най-култовите си песни – Porcelain, част от саундтрака на филма „Плажа”. Изпълнителят направи снимка на публиката, така че много скоро очакваме в официалния му сайт, където е качена колекция с фотографии от различни краища на света, да се появи и Бургас. 

Сподели в: