Miss Nine в Escape този петък

Поредната звезда от световен мащаб, която ще гостува тази вечер в клуб Escape е холандката Miss Nine, седмица след ударния тричасов сет, който Junkie XL заформи миналия петък. Тя е първата диджей дама със собствена компилация за базирания във Вашингтон водещ хаус лейбъл Yoshitoshi Recordings. Miss Nine е сериозна звезда на прогресив електро сцената. Музиката й е винаги повлияна от хората в заведението, където пуска и тяхната емоция.

Само три месеца след като започва да върти дековете, я канят за първия й гиг. Скоро става и резидент на местните Motion партита. Там пуска заедно с властелини като Дигуид, Ник Уорън и Джеймс Забиела. През 2003 г. изнася програмата и навън, а името й влиза в афиша на клубове като Pacha на Ибиса и Ministry of Sound в Лондон.

Освен музикална кариера тя практикува със завиден успех и моделска кариера. Има ангажименти по цял свят и договор с Elite Model.

Дали ще можете да устоите на чара на младата дама съчетан с енергичния груув, съблазнителните вокали и упояващия хаус на партито днес?

Повече информация

Сподели в: