Mastodon разкриха траклистинга на предстоящия си албум – “The Hunter”

Пилотният сингъл “Curl Of The Burl” излиза в дигитален формат в цял свят на 16-ти август
Титаните на хард рока Mastodon обявиха, че предстоящият им нов албум “The Hunter” ще излезе в няколко формата и ще включва вълнуващо интерактивно 3D преживяване, познато като „Добавена реалност”.
Технологията е създадена от компанията Total Immersion в Лос Анджелис и комбинира виртуални и реални светове, за да създаде уникално по рода си 3D преживяване, което потребителите могат да контролират сами. С помощта единствено на камерата на компютъра си и използвайки собствените си лица и обложката на “The Hunter”, феновете ще могат да се превърнат в скулптурата на „Ловецът”, изобразена на обложката.  
Въпреки, че парчето “Black Tongue” от предстоящия албум вече е излязло, “Curl Of The Burl” ще бъде първия официален сингъл от “The Hunter” и ще бъде пуснат дигитално в цял свят на 16-ти август, а видео клипът към песента ще бъде заснет скоро. 
Версиите на албума “The Hunter”, който ще излезе през Reprise Records на 27-ми септември, са както следва:
Standard CD: Включва 13-те парчета от записа, както и базовата „Добавена реалност”, чрез която потребителите могат да превърнат лицата си в 3D образа на „съществото” от обложката на албума. 
Deluxe Physical CD/DVD: Ще се продава в digi-pack с 13 песни и алтернативна обложка, като изданието включва стандартния диск, базовата „Добавена реалност”, а DVD-то съдържа коментарите на групата за всяко парче поотделно, психеделичен визуализатор, както и видео клиповете към “Deathbound” и “Black Tongue”.
Direct-To-Fan Package: Този ексклузивен пакет ще съдържа всичките 13 песни в digi-pack. Освен това, тези, които го закупят ще получат две дигитални бонус парчета в деня на излизането на албума (повече информация за това очаквайте скоро). В изданието ще има и ексклузивно допълнение, което дава възможност за достъп до по-сложната версия на „Добавената реалност” и съдържа допълнителни приставки (подробности и за това ще бъдат обявени скоро). Пакетът ще включва и 3D плакат с размер 20’’ х 30’’ на стандартната обложка на албума.
 Tracklisting:

Black Tongue
Curl Of The Burl
Blasteroid
Stargasm
Octopus Has No Friends
All The Heavy Lifting
The Hunter
Dry Bone Valley
Thickening
Creature Lives 
Spectrelight
Bedazzled Fingernails
The Sparrow
 
“The Hunter” е третият студиен запис на групата издаден през Reprise Records за САЩ и Канада и ще бъде първият, който ще излезе през Roadrunner Records извън Северна Америка. Предварителни поръчки за Limited Edition Package, който включва версията Deluxe Physical CD/DVD, описана по-горе, както и възможност за директно сваляне на първото парче от албума – “Black Tongue” – все още могат да се направят на сайта на групата: www.mastodonrocks.com
 
Mastodon са в състав:
Troy Sanders – бас китара и вокали
Brent Hinds  – китари и вокали
Bill Kelliher  – китари
Brann Dailor  – барабани и вокали

Албумът “The Hunter” на Mastodon ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

www.mastodonrocks.com
www.publiccitypr.com
www.roadrunnerrecords.com

 

Сподели в: