Martijn Ten Velden специален гост на July Morning във Варна

След грандиозното миналогодишно July Morning парти Renesanz и Rappongi отново обединяват сили за да съберат хиляди фенове на електронния звук на плажа във Варна.

Събитието ще започне точно в 21.00 часа на 30 юни, събота, и ще продължи до късната сутрин на следващия ден 1 юли, неделя. Мястото на провеждане отново е палмовата гора и плажът пред нея – Rappongi Beach, а входът е напълно безплатен.

В малките часове на нощта ще забие специалният гост Martijn Ten Velden, който пристига във Варна директно от Ибиса. Холандският топ продуцент и диджей е добре познат от изданията си за топ лейбълите Toolroom и Defected. Няма начин поне веднъж да не сте танцували под звуците на някой от хитовете му, а колаборациите му с артисти като Mark Knight и Shapeshifters, както и редицата престижни номинации за „Най-добър артист” превръщат неговите партита в събития, които е задължително да бъдат посетени.

Участие ще вземат още диджеите Balthazar & JackRock, които преди броени дни се завърнаха в България от последното си турне, както и Versus, Zool, 2 Guys In Da House и Alex.

Сподели в: