Mark Knight и Martijn Ten Velden ще свирят в София

След като оставиха една незабравима Toolroom night  в Yalta club  през миналия ноември, Mark Knight и Martijn Ten Velden  се завръщат за продължение на 7 юни 2008 г. като част от световното си турне с чисто новата си селекция от летни парчета. Всеки сам по себе си легенда, заедно зад пулта Mark Knight и Martijn Ten Velden са непобедим отбор.

В клубната вселена Mark Knight не се нуждае от представяне. Още от 2000 година, когато става резидент в Ministry of Sound и започва да печели нови и нови фенове с всеки от сетовете си, той изненадва всички с уменията си зад пулта, като с лекота прави музикални пътешествия между тек-саунд и дийп прогресив бийтове, често добавяйки VJ-ски елемент със смесване на звук и картина в реално време. Ремиксите му за всеки голям артист на сцената от Kylie до Underworld са само част от доказателствата за граничещите с магия студийни умения на Mark Knight  – неотдавна неговата версия на класиката на Laurent Garnier "Man With The Red Fac"стана най-бързо продаващото се парче в историята на ди-джейският портал Beatport.

Martijn Ten Velden 
от своя страна не остава по-назад – не случайно прякорът му е MARTIJN „TEN OUT OF TEN”  VELDEN заради
способността му да получава оценка “десет от десет” във всяко музикално ревю за парчетата му. Автор на вселенския хит "I Wish U Would", както и на ремикси за Shapeshifters и Sandy Rivera, Martijn Ten Velden  се радва на подрепа от ди-джеи като Roger Sanchez, Deep Dish и Steve Lawler, които не пропускат да пуснат негов трак в сетовете си.

Mark Knight и Martijn Ten Velden ще свирят заедно в Toolroom night, представяща лейбъла Toolroom Records, който от 2004 г. насам не спира да пълни кейсовете на ди-джеите по цял свят с качествена продукция.

Сподели в: