Mark Knight и Funkagenda заедно в Ялта този петък

След успешния старт с Satoshie Tomie и Dave Seaman на парти концепцията в Yalta Club две големи имена в хаус музиката да застават за първи път заедно зад пулта, на 10 октомври за първи път в клуба ще гостуват заедно Mark Knight и Funkagenda.

Двамата английски ди-джеи са героите на лятото след като ремиксът им на „The Man With The Red Face” се превърна в абсолютния химн на сезона. Mark Knight и Funkagenda отдавна работят заедно като комбинират харизмата на зад пулта на единия с уникалните студийни умения на другия, а в клубната вселена имената им са гаранция за пълна със силни емоции нощ.

Мулти-инструменталистът Funkagenda е известен с това, че пуска предимно свои парчета в сета си, а откакто е започнал да се занимава с музика на 13 години досега е доказал, че всяко парче, до което се докосне става хит.

Според клъбърите предишното гостуване на Mark Knight с Martijn Ten Velden беше едно от най-добрите партита за миналия сезон, така че очакванията за този уикенд също за високи. Самият факт, че всички билети на предварителна продажба бяха разграбени, гарантира че партито ще бъде горещо.

Сподели в: