Mario издаде нов албум – Go““

След дълго отлагане излезе третият студиен албум на R&B звездата Mario – “Go”. Пилотният сингъл “How Do I Breathe”, продуциран от Stargate, достигна до 20-то място в класацията Billboard Hot 100.

Mario започва своята кариера на 15-годишна възраст с дебютния си едноименен албум, чийто пилотен сингъл “Just A friend 2002”, кавър на песента на Biz Markie, достигна до 4-то място в класациите. Вторият му студиен албум носи заглавието “Turning Point”. Най-голям хит от албума е сингълът “Let Me Love You”, който достигна до номер 1 в класацията на Billboard Hot 100, оставайки там цели 5 седмици. Албумът придоби двойно платинен статус и донесе на талантливия изпълнител две номинации за награда Grammy, както и две награди на Billboard.

Определено в текстовете на песните, вклю чени в “Go”, се усеща израстването му като изпълнител. Всяка една от тях е написана и продуцирана от различни величия в съвременната музика, като Akon, Timbaland, the Neptunes и StarGate. Това е албумът, който ще очертае бъдещата кариера на звездата и преминаването му към феноменален млад талант от тийнейджърска сензация в музиката.
Само седмица след издаването на албума му, 21-годишният певец вече планира издаването на следващия си проект. Заглавието му още не е известно, но изпълнителят смята, че той ще види бял свят в края на следващото лято.

Сподели в: