Manowar с нов концерт в София на 16 юни

Manowar потвърдиха ексклузивна дата в София по време на лятната обиколка на Final Battle World Tour 2019. Дългоочакваното завръщане след почти 10 години ще се случи на 16 юни 2019 година в зала „Арена Армеец“.

Ние обещахме да се завърнем в България и сега ще изпълним това свое обещание!“ – споделя Joey DeMaio. “Страстта и силата на българските фенове са легендарни! Феновете на Manowar са най-ревностните фенове в България и светът го знае и ще се убеди в това още веднъж” – допълва още музикантът.

Влиянието на Manowar в музикалната рок индустрия е неоспоримо. Те оставят отпечатък върху хеви метъл жанра с невероятно майсторство и характерно творчество. С безкрайно убеждение и упорство и с безпогрешна смелост да прави нещата по свой собствен начин, бандата се справя дори и с невъзможно изглеждащите предизвикателства. Във времето на шоута, откриващи „таланти“ и тромави еднодневни хитове, тази група предоставя на феновете точно това, заради което ги обичат: величествената и силна музика на техния живот; песни, възпяващи смелостта на индивида и духът на обществото.

Бандата е носител на множество златни и платинени награди, има над 35 турнета като водеща група с продадени между 10 и 50 хиляди разпродадени места.

Manowar издават “Thunder In The Sky” през 2009 г. и като трибют към най-преданите си фенове записват за пръв път в метъл историята забележителната балада “Father” на 18 различни езика.

С “Kings Of Metal MMXIV Silver Edition” Manowar даряват на последователите си съвсем нов запис, пълен с изненади и бонуси, на бестселъра и носител на награди албум “Kings Of Metal”.

Световното турне “The Final Battle” World Tour дава воля на безкрайната сила на Manowar, по-мощна от когато и да било и със съвсем нова мултимедийна продукция.

Сподели в: