Manowar подкрепят млада руска група

Култовата американска хеви метъл група, която изнесе  грандиозен и единствен по рода си концерт в България,  си хареса руснаците от Sixth Sense. Четиримата рокери с „шесто чувство” оправдаха гласуваното им от Manowar доверие, като се справиха отлично с подгряването на повече от 20 000 на стадиона в Каварна миналото лято.

И тази година на Калиакра Рок фест `2008 младоците отново ще имат възможност да се докажат, като стъпят на сцената преди Кралете на метъла. Това ще се стане на откриването на традиционния Рок фест – на 5 юли край морето.

Четири от парчетата, изпълнени от Александър Грата – вокал, Дмитрий Рибалов – бас-китара, Вячеслав Молчанов – китара и Олег Ховрин – ударни, намериха своето достойно място в историческото DVD на Manowar „Live in Bulgaria – Kaliakrа Rock Fest 2007”
Sixth Sense бяха и специални гости на официалната промоция на самото DVD у нас заедно с Джоуи Ди Майо и Ерик Адамс от Manowar.Тогава руснаците представиха няколко от новите си парчета, които ще бъдат включени в предстоящия им първи самостоятелен албум.
 
По време на краткия концерт в София Sixth Sense записаха на живо и два видеоклипа към песните "Мира Малo" и "Neverending". Режисьор беше Магърдич Халваджиян. Още с първите си завъртания в родния музикален ефир двете песни дадоха сериозна заявка за високо качество и успех.

Но „връзката” с Кралете не свършва дотук. Набиращите скорост Sixth Sense, получиха и специална покана да свирят на фестивала Magic Circle Festival 2008, организиран от самите Manowar. Така младите руснаци имат невероятен шанс  да сверят струни, а защо не и да премерят сили с най-големите имена от световната рок сцена.  Там ще са W.A.S.P., Alice Cooper, K.O.B.U.S., Whitesnake, Def Leppard и, разбира се, Кралете на метъла Manowar.

Сподели в: