Mad Secret Concert този път с Графа

Невена, Свилен от “Остава” и бийтбоксърът Red One ще пеят с Графа на Mad Secret Concert.

Специално за концерта от Гърция пристига и звездата Костас Мартакис, който също ще направи дует с Графа.

Голямата изненада, кoято Графа подготвя за зрителите на Mad Secret Concert,  са няколко уникални дуета с три от най-големите звезди от българската сцена и гръцкия поп изпълнител Костас Мартакис.Сред родните изпълнители са младото откритие Невена, вокалистът на една от най-утвърдените групи “Остава” – Свилен Ноев и уникалният бийтбоксър Red One. Всички те ще пеят заедно с Графа на един абсолютен лайв. 
 
Младата певица Невена има шеметна кариера, благодарение на чистия си неподправен талант. Работила е с артисти като Руши Видинлиев, Ваня Щерева, Ивайло Вълчев и Лора Владова, които пишат текстове за дебютния й албум “Без страх”.

“Остава” е група с безспорен успех, не само у нас. Група, която написа историята на българската алтернативна музикална сцена, повлия поколения и промени човешки съдби. Свилен Ноев (вокали и китара) се присъединява към Остава през 1995 г., като допринася много за развитието на новия подход на групата към писането на музика. Свирили са на една сцена с Ian Brown, Placebo, Ladytron.

Red One e бийтбоксър, покорил не само родната сцена с многобройните си участия по състезания у нас, в Гърция и Германия. Безспорен фаворит на публиката и медите, той е изпълнител на един уникален стил в хип-хоп и денс музиката – бийбоксинг. Има редица участия с Белослава и е излизал на една сцена с уникалните хип-хоп икони от Великобритания The Herbalizers.   

 Специално за  “Mad Secret Concert” от Гърция пристига още една млада звезда – Костас Мартакис.  Той също ще направи дует с Графа. Звездата му изгрява през 2006 г., когато е забелязан на известно ТВ шоу за таланти. В момента покорява гръцката сцена с многобройни участия и собствени телевизионни шоута, които имат страхотен успех.

“Mad Secret Concert от Coca-Cola” с Графа отново събира едни от най-утвърдените таланти на родната сцена. Музикантите, които вече репетират с Графа, са Милен Кукошаров (кийборд и аранжимент), Веселин Веселинов – Еко (бас), Димитър Семов (барабани), Миро Иванов (китара) и Жоро Янев (китара).

Репертоарът, който подготвят, е великолепна селекция от едни от най-големите хитове на алтернативната и рок музика, както и парчета на български изпълнители.
Концертът ще се проведе на 27 март в …. ш-ш-ш-т, това е тайна!

Сподели в: