Lucas Abadi в клуб Escape

Flight club с Lukas Abadi се задава този петък – 16 ноември 2007 г. в култовия клуб Escape . Диджеят, родом от Буенос Айрес сполучливо съчетава хаус, техно, диско и фънк. Звукът на неговата музика е трудно определим, тъй като в даден момент бийтът е дълбок и хипнотичен, а в друг – разбиващ и луд. През 2001 г. Lucas Abadi се връща обратно в Буенос Айрес и започва бързо да утвърждава своето име на ъндърграунд сцената като взима участие на големи събития в Club Buenos Aires John John (Deep Down & Dirty), Novecento, El Dorado (Buenos Beats), MaxXximo Bar. През 2004 той е част от първото Kunt party за годината едно от най-известните събития на електронната сцена в Буенос Айрес като миксира за повече от 1200 души.

Според неговата концепция, той влага по нещо от себе си във всяка една от продукциите, които прави. Именно поради тази причина неговите парчета се пускат от имена като Luke Fair, Desyn Masiello, Rowan Blades, Demi, Omid 16B и Paolo Mojo. В края на 2004 г. той пуска в New Millennium рамо до рамо с Ricky Ryan (aka Can Costa) на едно от първите големи хаус партита. Непосредствено след това получава предложение да пуска редовно на терасата на известния клуб Pacha. Тези събития са наречени B-Side и се случват два пъти в месеца в известния клуб като събират повече от 2000 души на всяко парти.

През 2005 Lucas прави своя дебют на клуб Warung Beach Club (Камбуру, Бразилия), промотиран от DJ Mag за един от най-известните места в света заедно с Danny Howells и Ashley Caselle. Към края на същата година Desyn Masiello казва за него, че ще бъде “направи пробив през 2006” в последното издание на DJ Mag. Lucas Abadi започва наистина да набира скорост в Бразилия през 2006 г. и се установява като най-голямото аржентинско откритие. Неговите чести участия в страната го карат да се премести в Уарунг и да пуска често на терасата в известните клубове през лятото на 2007 г. Lucas започва годината работейки като A&R за Electraluxe – новия лейбъл на Luke Fair.

Сподели в: