LTJ Bukem и Теодосий Спасов под надслов „Дръм енд Джаз”

Трето издание на Drum’n’Jazz с участието на Теодосий Спасов и LTJ Bukem през ноември: над 20 артиста, три зали с различно звучене и визия ще са само част от уникалното музикално преживяване, което подготвят H.M.S.U.

10-ти октомври 2007, София Световноизвестните LTJ Bukem и Теодосий Спасов ще са водещите имена в уникалното събитие на H.M.S.U. под надслов „Дръм енд Джаз”, което ще се проведе на 23-ти ноември в столичния парти-център „4КМ”. Успешните събития с тази марка се превърнаха в символ на събитие с авангарден звук и перфектно забавление за всички възрасти. С третото поредно издание, H.M.S.U вдигат летвата отново, като този път представят на публиката три зали с различни музикални течения и първокласна селекция от родни и чуждестранни артисти.

Уникалния микс от фюжън джаз и дръм звук ще бъде преставена от легендарният английски дръм енд бейс ди джей LTJ Bukem /заедно с добре познатия на българската публика MC Conrad/, Теодосий Спасов с проекта Вярa (в който участват Пейо Пеев, Михаил Йосифов, Петър Миланов, Румен Тосков и Христо Йоцов) и  канадецът Deadbeat.

Партито ще предложи три различни зали, всяка с уникална концпеция и музикално настроение. „Дръм енд Джаз” цели да предложи незабравими моменти на всички меломани, взимайки предвид всички техни предпочитания.

Билети на преференциални цени от 15лв. ще се продават до 31-ви октомври, а след това ще бъдат достъпни на цена от 20лв (до 22-ри ноември). На място цената ще бъде 25лв.

Сподели в: