LOVE.NET – филм за любовта от пръв виртуален поглед

От продуцентите на „ДЗИФТ” идва нов български игрален филм за любовта, секса и вечната нужда от общуване.

LOVE.NET на режисьора Илиян Джевелеков тръгва в кината през януари 2011 г. Мирамар Филм, заедно с разпространителите Александра Филмс, започва подгряването на рекламна кампания с едноминутен тийзър, който ще се завърти по екраните от 2 юли 2010 г. Рекламната ролка не издава нищо от сюжета на филма – само дава представа за темата и настроението.

Нова Телевизия ще бъде копродуцент на филма. Участието на киноразпространител и телевизионен копродуцент от частна национална ефирна телевизия в такъв ранен етап от произвоството на игрален филм е прецедент в българското кино. В момента LOVE.NET е в постпродукция. Монтажът на филма не е завършен, предстои композиране на музика и изработка на специални ефекти.

Матей Константинов (сценарист и продуцент): „Целта ни е да направим професионална рекламна кампания по западен модел, в която интересът на публиката се привлича от рано и постепенно.”

Александра филмс: “LOVE.NET e модерен, интригуващ, изключително професионално заснет филм. Тематиката и стилът са отлична възможност за реализирането му и на международния пазар. Това е един български филм с универсално звучене, в чийто успех сме уверени.”

LOVE.NET проследява паралелно историите на галерия от персонажи, опитващи се да коригират живота си чрез Интернет или просто да се забавляват в мрежата, както и на няколко двойки, свързали живота си чрез сайтовете за запознанства. Филмът разказва за любовта във всичките й проявления – за неизбежната и необяснима любов, но и за повърхностната, бързо ликвидна любов.

Филмът беше заснет през ноември и декември 2009 г. в София. През март 2010 г. последваха още две снимачни седмици, една от които в Англия – в имението Лискомб Парк край Лондон и в градчето Сейнт Албанс.

Филмът е продуциран от Мирамар Филм с подкрепата на Националния Филмов Център. Копродуценти са Нова Телевизия и звукозаписното студио Зуум Медиа.

Режисьор: Илиян Джевелеков
Сценаристи: Нели Димитрова, Матей Константинов, Илиян Джевелеков
Оператор: Емил Христов (а.б.о.)
Продуцентска къща: Мирамар Филм
С подкрепата на: Национален Филмов Център

Участват:
Христо Шопов, Захари Бахаров, Койна Русева, Лилия Маравиля, Диана Добрева, Диляна Попова, Йорданка Кузманова, Владимир Пенев, Лора Чешмеджиева, Тео Аврамов, Каролайн Хейнс, Делян Дъбов, Йордан Славейков, Евгения Василева, Михаил Милчев, Николай Върбанов, Лидия Инджова, Надя Тержуманова, Николай Урошев, Рада Велинова, Тони Карабашев,  и др.
Със специалното участие на Джон Лоутън и Мик Бокс.

Сподели в: