"Love CHange Music Festival" на 2 и 3 септември

Британската трип-хоп сензация MORCHEEBA и италианците The Sweet Life Society ще бъдат хедлайнери на най-новия музикален фестивал у нас "Love CHange Music Festival" в Ловеч. Събитието ще се проведе на 2 и 3 септември в Парка на бившата казарма.

След като обявиха официалното си завръщане и са на турне в оригинален състав, любимите и на българската публика – MORCHEEBA, ще стъпят в Ловеч на 2 септември за окриването на Love CHange Music Festival. Другият хедлайнер на вечерта ще са веселяците от Торино – The Sweet Life Society, които ще гостуват в България за първи път. Съвсем скоро ще бъдат обявени имената на още няколко международни банди, които ще се включат в програмата на втория ден. Заедно с тях ще станат ясни и кои ще са участниците от българска страна.

Първото издание на Love CHange Music Festival на 2 и 3 септември в Ловеч ще предложи на гостите си прекрасна музика и незабравими преживявания. Освен вечерните концерти, организаторите от Община Ловеч подготвят разнообазни и атрактивни забавления по време на уикенд фестивала. Преди началото на концертите в 18.00ч, през деня ще бъдат организирани различни уъркшопове, йога класове, танци, занимателни работилници за деца и други активности, които ще доставят приятни емоции за гостите на фестивала.

Продажбата на билети за Love CHange Music Festival стартира на 19 юни – понеделник, в мрежата на Eventim.bg и партньорските им каси в цялата страна. 

Цената на билетите е:

Билет за Ден 1 – 02.09.2017, събота:  30 лв.  /  в деня на събитието: 35 лв.
Билет за Ден 2 – 03.09.2017, неделя:  25 лв.  / в деня на събитието:  30 лв.
Групов билет  за двата фестивални дни:  40 лв.  /  в деня на събиието:  45 лв.

Love CHange Music Festival на 2 и 3 септември ще посрещне в Ловеч едни от най-обичаните и забавни музикални банди, а с чудесната си локация и пълна уикенд програма, събитието обещава чудесено изживяване за цялото семейство в края на лятото.

Очаквайте съвсем скоро още новини и пълната програма на Love CHange Music Festival.

Сподели в: