Lord of the Dance ще изнесат още един концерт в НДК

Поради големия интерес към гостуването на шоу номер 1 в света Lord  of the Dance в София, артистите от трупата на Майкъл Флетли се съгласиха да  изнесат още един ексклузивен концерт на 3 юни 2008 г. в зала 1 на НДК. Освен вече обявения спектакъл от 21 ч. българските зрители ще могат да се насладят на още едно зрелищно представление от 17.30 ч.  Участията са включени в програмата на 13-тото издание на ежегодния фестивал Салон на изкуствата.

Lord of the Dance идват в България по покана на продуцентска компания Art BG с любезното съдействие на Ирландското посолство у нас и с подкрепата на столичния кмет Бойко Борисов. 

Билетите за двата концерта вече са пуснати в продажба в Билетния център на НДК и в разпространителската мрежа на Eventim и са на цени между 30 и 60 лв, а за ценители е предвиден специален тираж между 70 и 100 лв. 

Освен онлайн на адрес eventim.bg билетите могат да бъдат закупени още от верига магазини Германос в цялата страна, центровете на БТК в София, офисите на вестникарска група България в София и в страната, супермаркети Пикадили, Orange Център, Дюкян Меломан, книжарници Буктрейдинг, Photosynthesis в София и Варна, каса Кантус Фирмус на зала България,  музикални магазини О.Ч.З и S.M.F., магазин Soundgarden в Бургас, Дворец на културата и спорта  – Варна и др.

Визитата е част от европейското турне на шоуто Lord of the Dance, което гастролира в пълен състав от 80 танцьора и 10 души технически екип.

Най-успешният пътуващ танцов спектакъл в света Lord Of The Dance е създаден от Майкъл Флетли през 1996 г. Оттогава над 50 милиона души в 60 държави са посетили спектакъла.

Още за Lord of the Dance

Сподели в: