Lord Of The Dance с турне в България

След шеметния успех и два напълно разпродадени концерта през пролетта на 2008 г. в зала 1 на НДК отново ще имаме удоволствието да видим най-известното танцово шоу в света Lord of the Dance през юни 2010 г. този път в цели четири български града, стана ясно на специална пресконференция в столицата, с участието на двама танцьори на шоуто Джеймс Кийгън и Кийра Скот, мениджърът на Lord of the Dance Питър Мърси. Те пристигнаха в България, специално за да обявят бъдещото си турне.

Четирите концерта  у нас на Lord of the Dance през 2010 г. се организират от продуцентска компания АРТ БГ с любезното съдействие на посолството на република Ирландия у нас.

Легендарната танцова трупа на Майкъл Флетли ще гостува за първи път във Варна на 3 юни 2009г. в Дворец на културата и спорта, на 5 юни ще зарадва с виртуозни танци жителите на Бургас в Операта, след което се отправя към Античния театър в Пловдив на 7 юни и ще завърши обиколката си из България с концерт на 9 юни в София, в зала 1 на НДК.

Билетите за четирите дати от турнето на Lord of the Dance ще бъдат пуснати в продажба още в понеделник, 16 ноември в мрежата на Eventim, магазини Пикадили, Германос, М Свят и Офис 1 като само до края на годината желаещите да гледат уникалното шоу на Майкъл Флетли ще имат възможността да се възползват от промоционални коледни цени от 20 до 50 лв. Редовните цени за ценните пропуски ще бъдат между 30 и 60 лв и 80 и 100 лв за ВИП места.

Най-успешният пътуващ танцов спектакъл в света Lord Of The Dance отново ще бъде представен у нас от първата трупа на шоуто, в която първоначално участва самият Майкъл Флетли. Най-успешният пътуващ танцов спектакъл в историята се играе понастоящем от два паралелни състава – този, който ще видим, обикаля света, а другият се изявява на територията на Северна и Южна Америка.

За последен път Флетли играе в Lord of the Dance през 1998 г. в Дъблин. Оттогава той режисира и участва в още два спектакъла – Feet of Flames и Celtic Tiger, които също мигновено печелят признанието на публиката и критиката, и вече успешно пътуват в различни страни.

Създадено от Майкъл Флетли през 1996 г. по класическа келтска легенда, шоуто Lord of the Dance вече 13 години е ненадминато в света по мащаби, зрелищност и продажби. Видян от повече от 50 милиона души в 60 държави на всички континенти, Lord of the Dance чупи всички установени бокс офис рекорди и си завоюва името на най-възторжено посрещаното танцово шоу на всички времена.

Сподели в: