Lord of the Dance с трети концерт в София

След два изцяло разпродадени концерта на танцово шоу номер 1 в света Lord of the Dance – на 8 и 9 юни в зала 1 на НДК от 21 ч, в продажба вече е трети – на 9 юни от 18 ч. Билети за него могат да бъдат намерени на касата на НДК и в разпространителската мрежа на Eventim на цени между 30 и 60 лв, както и ВИП места между 80 и 100 лв.

Трите концерта в София са финална спирка от мащабното национално турне на Lord of the Dance у нас, което ще започне на 3 юни във Варна, ще премине през Летния театър на Бургас на 5 юни и през Античния театър на Пловдив на 5 и 6 юни.

Турнето на Lord of the Dance у нас се организират от продуцентска компания АРТ БГ с любезното съдействие на посолството на република Ирландия у нас.

Най-успешният пътуващ танцов спектакъл в света Lord Of The Dance отново ще бъде представен у нас от първата трупа на шоуто, в която първоначално участва самият Майкъл Флетли. Най-успешният пътуващ танцов спектакъл в историята се играе понастоящем от два паралелни състава – този, който ще видим, обикаля света, а другият се изявява на територията на Северна и Южна Америка.

За последен път Флетли играе в Lord of the Dance през 1998 г. в Дъблин. Оттогава той режисира и участва в още два спектакъла – Feet of Flames и Celtic Tiger, които също мигновено печелят признанието на публиката и критиката, и вече успешно пътуват в различни страни.
Създадено от Майкъл Флетли през 1996 г. по класическа келтска легенда, шоуто Lord of the Dance вече 13 години е ненадминато в света по мащаби, зрелищност и продажби. Видян от повече от 50 милиона души в 60 държави на всички континенти, Lord of the Dance чупи всички установени бокс офис рекорди и си завоюва името на най-възторжено посрещаното танцово шоу на всички времена.

Сподели в: