Lord of the Dance с втори концерт във Варна

Билетите за шоуто на Lord of the Dance във Варна на 3 юни в Дворец на културата и спорта свършиха мълниеносно още в края на миналата работна седмица.

Тъй като интересът към най-популярния танцов спектакъл в света продължава да е огромен и в Морската ни столица, специално за жителите й бързоногите ирландци от трупата на Майкъл Флетли ще изнесат още един концерт  в ДКС на 4 юни от 19 ч.

Билетите за втория концерт на Lord of the Dance във Варна вече са в продажба за всички, които досега не са успели да се сдобият със своте пропуски за грандиозното шоу в разпространителската мрежа на Eventim и на касата на ДКС на цени между 30 и 60 лв и ВИП места между 80 и 100 лв.

С това концертите на Lord of the Dance в рамките на голямото им национално турне у нас тази година стават цели осем, с което българските зрители поставят своеобразен рекорд по посещаемост на Балканите – в Румъния шоуто ще бъде представено два пъти преди трупата да пристигне у нас, а в Турция са предвидени три дати непосредствено след голямата обиколка из България.

Осем концерта са включени в турнето на Lord of the Dance и ще се състоят както следва:

Варна – 3 юни, Дворец на културата и спорта, 21 ч
Варна – 4 юни, Дворец на културата и спорта, 19 ч
Бургас – 5 юни, Летен театър, 21 ч
Пловдив – 6 и 7 юни, Античен театър, 21 ч
София – 8 юни ,зала 1 на НДК, 21 ч
София – 9 юни, зала 1 на НДК, 18 и 21 ч.

Националното турне на Lord of the Dance в България през 2010г. се осъществява с подкрепата на Посолството на Република Ирландия у нас.

Сподели в: