Lord of the Dance се завръща с модерна визия в България

Обновеното шоуто на Lord of the Dance ще бъде представено за първи път във Варна тази година на 17 октомври в Дворец на културата и спорта, съобщиха за Kafene.bg организаторите на гостуването АРТ.БГ.

След като през ноември миналата година премиерата на модернизирания и още по-въздействащ спектакъл на Майкъл Флетли бе възторжено посрещнат от над 8000 души в столицата, танцьорите отново се готвят за среща с българската публика.

На 19 октомври новият Lord of the Dance ще се завърне и пред софийска публика в зала 1 на НДК– за всички, които не успяха да се насладят на живо на изцяло обновената визия на Lord of the Dance с ултрамодерна сценография, декори, костюми и визуални ефекти.

Първите 1000 билета за двата концерта са в продажба от днес на промоция с 10 лв. отстъпка от мрежата на Eventim – в това число вериги магазини Германос, Офис 1, Пикадили, бензиностанции ОМВ. Билети могат да бъдат закупени и от локалните каси във Варна и София: Варна, 17 октомври – касата на ДКС. София, 19 октомври – Билетен център НДК и касата на Арена Армеец.

След изчерпване на промоционалните количества цените на билетите ще са между 30 и 60 лв. и ВИП места от 80 до 100 лв.

Още по темата:

Michael Flatley’s Lord of the Dance с ексклузивен концерт в София

Още един концерт на Lord Of The Dance на 3 ноември

Lord of the dance представи новото си шоу в София

Сподели в: