Lord of the dance представи новото си шоу в София

С възторжени овации на крака софийската публика посрещна снощи премиерата на новото шоу Lord of the Dance, което смая публиката с шеметни визуални ефекти, обновен дизайн на сцената и нови костюми.

Комбинацията  от сменящи се динамични картини върху няколко LED екрана, още по-предизвикателно облекло на артистите и разбира се неповторимото танцово изкуство на ирландците  докара зрителите до екстаз в есенната  вечер на 3 ноември и доказа за пореден път, че не случайно шоуто на Майкъл Флетли продължава да се радва на огромен интерес  от страна на милиони зрители на всички континенти.

Веднага след като публиката напусна салона, трупата на Lord of the Dance се отправи към пиано бар „Ретро“ във Витоша парк хотел и се отдаде на луд купон заедно с организаторите, фенове и представители на  нашенските клубове за ирландски танци.
На няколко пъти българските изпълнители изненадаха своите чуждестранни гости с перфектни изпълнения на ирландски танци както от по-разчупения Lord of the Dance, така и от класическия  Riverdance. 

Момичетата и момчетата от Lord of the Dance се оказаха много общителни и не пропуснаха да си поговорят и да се снимат с всички посетителите на пиано бар „Ретро“. Много от тях признаха, че толкова им е харесало на партито, че искат да го повторят и тази вечер , след втория си концерт тази вечер от 20 ч в зала 1 на НДК.

Ограничено количество билети за концерта тази вечер все още могат да бъдат намерени в Билетен център НДК и разпространителската мрежа на Eventim.

Сподели в: