Long Road Out Of Eden“ – нов двоен албум на The Eagles „

Universal Music Group с гордост представя "Long Road Out Of Eden", новата продукция на легендите The Eagles, първи дългосвирещ студиен албум на групата от 28 години насам.

Президентът и генерален мениджър на Universal Music Group International, Лушън Грейндж, коментира: “The Eagles са икони. Рядко се среща шанс да работиш с банда от техния статус. Всички в компанията сме много ентусиазирани за новия албум и поднасянето му на феновете по целия свят.”

Бандата е продала над 120 милиона албума по целия свят, с пет номер 1 албума и пет сингъла на номер едно в Щатите и четири награди Грами, включително за Песен на годината през далечната 1977 за “Hotel California”. Към настоящия момент бандата и нейните членове имат цели 34 номинации за Грами! През 1998 The Eagles бяха въведени в Рокенрол Залата на славата.

The Eagles са единственият артист в музикалната история, издал три албума, всеки от които с продажби от над 10 милиона копия.

The Eagles’ Greatest Hits 1971-1975 е абослютният бест селър в САЩ за всички времена, с продажби от над 29 милиона копия. Hotel California и Greatest Hits 2 са продали съответно над 16 милиона и 11 милиона копия в Щатите. И до днес всички албуми на Eagles годишно регистрират продажби от над милион и половина копия годишно.

Сподели в: