Limp Bizkit оставиха София без глас

Поредният разтърсващ концерт премина като ураган през нощна София и успя да взриви хиляди верни фенове, които обсадиха зала Фестивална на 29 юни 2009г.

Едва ли събралите се около 4 000 души бяха дошли само заради не много известните банди Manga, Saga, Queensryche и българите от Skre4, колкото заради най-яката ню метъл банда Limp Bizkit.
Малко след 17.00 часа започнаха да излизат по ред всички групи, докато часът не удари 22.00 и на сцената, след дълго чакане се появиха Фред Дърст и компания.

Американците успяха не просто да раздвижат феновете, чакали ги повече от 5 часа, а ги накараха да подивеят, пеейки една след друга "My Generation", "Nookie", "Break Stuff", "My Way", "Bugger", "Behind Blue Eyes", завършвайки с култов бис на песента "Take A Look Around". Преди да разгроми публиката, вокалът Фред Дърст прикани всички в залата да клекнат по средата на песента и в момента, в който Джон Ото мощно заби по барабаните, всички скочиха, сякаш изригва гейзер. Ненормалната ситуация и дивият саунд изкараха най-яките емоции и залата просто се взриви.

Без да са издавали албум от 4 години и едва сега да подновиха концертите си, Лимп Бизкит къртят и все още са високо в класацията на добрите лайв музиканти. Можем само да се радваме, че ни включиха в турнето си и ни позволиха да дивеем заедно, без комплексите, че сме публика от малка страна. И дори да не бе пълна зала "Фестивална", както се казва на фенски език "Малко фенове, качествена публика".

Сподели в: