Lars Klein и Nero идват за Underground Movement Festival 3

Организациите Renesanz, H.M.S.U. и Overload отново обединяват сили, за да представят поредното издание на Underground Movement Festival. Тази година двудневният фестивал ще се проведе на 24 и 25 август на живописна поляна над село Локорско, намиращо се на 15 км от София.

Първата вечер ще е отделена на дръм енд бейс-а, като специални гости ще бъдат англичаните Joseph Ray & Daniel Stephens, познати повече под псевдонима Nero. Участието им ще бъде подплатено с ексклузивни и разнообразни сетове от H.M.S.U. агентите – Cooh, Konspirator, Ogonek, Mocks, Targy, Acidtrip, EXo, както и с бонус авторска музика от независимите продуценти Digital Soul и Kigami.

Втората вечер на фестивала пък ще е посветена на техно и минимал звученето. Гост-диджей за вечерта ще е германецът Lars Klein, а от българска страна ще се изявят Balthazar, JackRock, Birben, Stenly, Quest, ShanoDJ, Joy, Subtech, Boomslang и Subsonic.

На място ще има добре зареден бар с храна и напитки, както и възможност за разполагане на палатки. До мястото се стига посредством автобус №20 и маршрутка №20, както и с кола.

Сподели в: