Lana Del Rey лице на известна модна марка

Освен с кадифения си глас и обаяние, Lana е известна още със своя неподражаем усет за мода. Именно това й усещане е уловено в нейната първа рекламна фотосесия за модна линия.

Визията на Lana Del Rey приляга перфектно на настроението на дизайнерите на H&M за есенната колекция на търговската верига и това си проличава от пръв поглед. Ето защо, ретро поп дивата ще се снима в рекламна фотосесия, заснета от Inez van Lamsweerde и Vinoodh Matadin. Като допълнение, ще видим Lana във видео, режисирано от Johan Renck, в което тя изпълнява кавър на „Blue Velvet” – песента на Изабела Роселини от едноименния филм на Дейвид Линч. Клипът ще бъде качен в сайта на компанията на 19-ти септември и ще бъде използван за телевизионна реклама. Така в съчетание с неподражаем стил, Lana ще представи най-доброто от новата колекция на модната марка.

Звездата е очарователна в бледорозов ангорски пуловер, а модерното й излъчване се допълва от надиплена блуза и клин на принтове. Туидът е новият моден писък за предстоящия сезон и Lana демонстрира това в целия си блясък с прекрасна дълга рокля по тялото и елементи от изкуствена кожа. В новата колекция на модната марка е включен дори байкърски жакет от туид, чийто модел се олекотява, когато е съчетан с къса пола и перфектното зимно палто в бледорозово.

През есенния сезон Lana ще участва в още една реклмна кампания. Тя ще бъде заснета от модния фотограф Sølve Sundsbø и ще включва най-доброто от зимната колекция – машинно плетени пуловери; дълги жилетки (които могат да бъдат носени вместо шлифер); пристегнати в областта на кръста елеци от изкуствена кожа; ватирани палта с висока яка и колан.

Припомняме ви, че Lana Del Rey изгря на световната музикална сцена едва тази година, но въпреки това се радва на страхотен успех. Дебютният й албум, Born To Die, дебютира на върха в класациите на 11 страни.

Сподели в: