Lady Gaga със специален "Monster Pit" за най-големите си фенове в София

Прочутият „Monster Pit”, който е част от повечето концерти на Lady Gaga, ще се случи и в София! Чудите се какво точно е „Monster Pit”? – това е мястото, отредено за най-върлите фенове. Винаги, когато е възможно по време на турнето „The Born This Way Ball”, екипът на Lady Gaga обособява специално пространство точно пред грандиозната сцена, до което само най-преданите фенове получават достъп. Точно тук се случва „балът” за тези, които най-силно искат да усетят магията, наречена Gaga. Арена Армеец е одобрена като подходяща локация за осъществяването на Monster Pit!

Кои обаче ще са избраните щастливци, ще се разбере в деня на концерта на кралицата. Достъпът няма да е възможен срещу заплащане, а е въпрос на късмет и разбира се на преданост към Lady Gaga. Тези, които са дошли най-рано, чакали са най-дълго и са облечени по най-подходящия начин за „Балът” на скандалната певица, ще получат възможността да бъдат най-близо до чудовищното изживяване.

Професионалният екип на поп иконата лично ще избере късметлиите точно преди концерта. На щастливците ще бъдат раздадени ленти за ръка, които ще им осигурят достъп до Monster Pit-a. Той ще бъде с впечатляващите размери от 214 кв.м. и ще събере пред сцената на зрелищния спектакъл най-дръзките и смели фенове на музикалната дива.

Шоуто, което ще разтърси София наближава с всичка сила. Бъдете първи пред залата и разбира се облечени така, че да впечатлите дори самата Lady Gaga. Вижте най-магнетичното и наелектризиращо шоу на 14 август от първия ред, а изненадите няма да свършат дотук…

Цените на билетите са от 70лв. до 200лв. и могат да бъдат закупени на касата на Тикетпро в Билетен център НДК – София и на касите на Арена Армеец София.

Концертът на Lady Gaga на 14 Август се мести в Арена Армеец

Концертът на Lady Gaga с хореография повлияна от Салвадор Дали, Дейвид Бауи и Принс

Lady Gaga избра София за начало на Европейското си турне "The Born This Way Ball"

Сподели в: