Lady Gaga избра София за начало на Европейското си турне "The Born This Way Ball"

Кралицата на провокациите Lady Gaga избра София за начало на Европейското си турне. Концертът ще бъде на 14 август 2012 г. от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски", съобщиха от София мюзик ентърпрайсис.

Петкратната носителка на наградата Grammy Lady Gaga, тази пролет триумфално се завръща на сцената с The Born This Way Ball. В това съвсем ново шоу Gaga представя песните от новия си албум Born This Way. Разбира се, освен тях публиката ще има възможноста да се наслади и на любимите си песни от предишните два The Fame и The Fame Monster. Турнето има феноменален успех в цяла Австралия и Азия. За наше щастие, европейската част на турнето ще започне на 14 Август в София, България.

"The House of Gaga и аз работихме месеци за създаването на грандиозната сцена за новото турне. Това, което искаме, е да надминем успеха на The Monster Ball”, споделя Lady Gaga. „The Born This Way Ball" е електро-метъл-поп опера, приказка за Началото, за генезиса на Kingdom of Fame. Разказва за това как сме се родили и как ще умрем празнувайки.”

Съпорт на Lady Gaga за Европа ще бъдат Британската рок банда The Darkness, известни с хита си "I Believe In A Thing Called Love", а DJ Lady Starlight, дългогодишен сценичен партньор на Lady Gaga, ще се присъедини като специален гост, включително и за концерта в София.

Lady Gaga ще представи в София уникално шоу, специално създадено за новото и турне. Въпреки фактът, че звезда от световна величина в апогея на славата си идва за първи път в България, при това с колосална сцена и огромно техническо оборудване, цените на билетите ще бъдат доста по-ниски от тези за концерта на Мадона. Те ще бъдат обособени на три правостоящи зони пред сцената, върху специално покрития терен и на четири седящи зони в секторите А, Б и В. Всички седящи места ще бъдат с ред и място, за да се избегне възможността за дублажи и надвишаване на съответния капацитет във всяка категория.

Билетите за концерта на Lady Gaga ще бъдат на цени от 70 до 200 лева и могат да бъдат закупени от:
– Касата на Тикетпро, Билетен център НДК;
– Касата на Арена Армеец София;
– Онлайн на адрес
– Касите на Тикетпро България и неговите партньори;

Продажбата на билети започва на 27 април (петък) 2012 г., от 10:00 часа.

Сподели в: