Lady Gaga зарадва феновете с невероятен шоу спектакъл

Българските фенове на Lady Gaga ще помнят завинаги вчерашната дата, защото видяха на метри разстояние своята любима изпълнителка. Gaga поднесе на многохилядната публика събрала се в софийската Арена Армеец невиждан шоу спектакъл. Дарк поп дивата изпълни песни от последния си успешен албум – Born This Way, както и някои от най-големите си хитове.

Сцената надмина всички очаквания – тя представляваше внушителен средновековен замък, който освен че беше снабден с техника за различи визуални ефекти, беше и с подвижна конструкция. Екзалтираните фенове видяха Gaga в целия й блясък, защото дивата успя да смени близо 20 различни типично за нея скандални костюма. На сцената звездата излезе с пълния състав на своя ексцентричен балет, който също даде своя приос за „взривяването” на залата.

Очакванията на най-верните фенове на Stefani Germanotta (истинското име на Lady Gaga) бяха оправдани, защото за тях имаше специално отредено място в центъра на сцената – след като чакаха в продължение на цели часове пред входа на залата облечени по подобие на своя идол, най-екстравагантните фенове бяха допуснати от екипа на звездата в т.нар. „Monster Pit”.

С концерта в София Lady Gaga стартира своето европейско турне The Born This Way Ball. Предстоят й концерти в Румъния, Швеция, Германия, Англия, Франция и на още куп други места в Европа. След като завърши и последния концерт на звездата на континента ни (този в Испания на 6 октомври), тя ще се отправи към Южна Америка и Южна Африка.

Сподели в: