Lady Gagа пристига 4 дни преди концерта в София

Кралицата на провокациите Lady Gaga ще пристигне в България с частния си самолет в събота, 11 август.
Поп дивата с нетърпение очаква да посети България, защото точно от София стартира Европейската част на турнето й. Концертът у нас е изключително специален за нея.

Балетът на Lady Gaga ще е в България в петък. Репетициите започват още в събота следобед в една от най-добрите танцови школи в столицата.

Във връзка с предстоящия концерт на Lady Gaga в Арена Армеец на 14 Август, София Мюзик Ентерпрайсис призовава всички, закупили билети да се насочат значително по-рано към залата в деня на събитието.

Поради огромната продукция на шоуто, паркингът на залата ще бъде с намален капацитет и използването му ще бъде ограничено. По време на концерта мерките за сигурност ще бъдат засилени. Всички видео системи за наблюдение на Арена Армеец ще са на разположение. Екипи на ДОТИ и Полиция ще оглеждат залата и района около нея за съмнителни предмети, а на пропусквателните пунктове за достъп ще се извършват стриктни проверки.

Придружителите на непълнолетни задължително трябва да предоставят на влизане в залата „Декларация за придружители на деца по време на масови мероприятия“. Тя може да бъде изтеглена от сайта на МВР – http://mvp-bg.com/en/documents1.html или да бъде попълнена на място.

Билети за концерта на Lady Gaga все още могат да бъдат закупени на цени от 70 до 200лв. в касите на TicketPro в цялата страна и онлайн на ticketpro.bg

Още по темата:

Концертът на Lady Gaga в България наближава

Lady Gaga със специален "Monster Pit" за най-големите си фенове в София

Концертът на Lady Gaga на 14 Август се мести в Арена Армеец

Lady Gaga избра София за начало на Европейското си турне "The Born This Way Ball"

Сподели в: