La La Land с четири номинации Grammy

Ще гледаме мюзикъла на 7 декември в НДК с музика на живо

Една година след грандиозния си успех вчера мюзикълът La La Land отбеляза своя нов рекорд. Музиката на филма получи четири номинации за наградите Grammy в следните категории:

·         Най-добра компилация на саундтрак за визуална медия

·         Най-добър саундтрак за визуална медия  – композитор Джъстин Хъруиц

·         Най-добра песен за визуална медия, написана от композиторите Джъстин Хъруиц, Бендж Пасек и Джъстин Пол и изпълнена от Ема Стоун и Райън Гослинг

·         Най-добър аранжимент, инструментал и вокали на „Another Day of Sun“ – отново Джъстин Хъруиц.

На 7 декември в НДК българската публика ще може отново да преживее емоцията на филма и музиката на Джъстин Хъруиц –  носител на Оскар, Златен Глобус, БАФТА и вероятно и на Grammy. В съпровод на симфоничния оркестър на БНР и джаз солисти отново ще видим красивата любовна история на Миа и Себ в цветовете на Лос Анжелис. Музикантите от БНР вече започнаха репетиции.

„Колко разнообразна е тази музика! В нея има всичко – и балада, и нещо като рап, тъга, светлина, романтика… За нас е чест да свирим такава музика.“, казва Стефан Врачев – пианист, един от солистите на концерта.

„Джъстин написа музиката за “Ла Ла Ленд”, написа музиката за “Камшичен удар”, той ще напише музиката за всичко, което някога ще направя.“ зарича се режисьорът на La La Land Деймиън Шазел.

La La Land in concert може да видите на 7 декември в НДК. Билетите са още в продажба в мрежата на Eventim и на касите на НДК.

Сподели в: