Kultur Shock отново в София

След като посети страната ни за първи път на 1 декември 2006 г. по покана на Тангра Мега Рок и изнесе паметно шоу пред повече от 1000 души, подвизаващата се в Щатите американо-българо-японо-хървато-босненска шайка Kultur Shock реши да издаде запис от въпросния концерт. Дискът, смесен от живата легенда Джак Ендино (работил с групи като Nirvana, Soundgarden и Mudhoney), ще се появи под името “Live in Europe” в началото на пролетта и ще бъде представен с турне на Стария континент, стартиращо през март в Румъния и продължаващо в… София!
                               
Kultur Shock ще изнесат концерт в София за втория рожден ден на Tangra Mega Rock на 6 март (четвъртък) 2008 г. в София, клуб "Black Box" (максимал е н капац и т е т : 1000 души). Началото е в 20:00 ч. Преди да излезе групата публиката ще бъде здраво “загрята” от родните веселяци Черно фередже и Балканджи!

Билетите са на цена 16 лв. (предварително) и 20 лв. (в деня на концерта). Продажбата стартира утре, 8 февр у а р и , в мрежите на Eventim.bg и Ticketstream.bg.

Сподели в: