KNAS, Bacardy и Мария Илиева с нов сингъл Wanna Be The Best

Стерео стая събира български и шведски хип-хоп в нов хитов сингъл с участието на Мария Илиева. С Wanna Be The Best KNAS се завръща ударно на българската музикална сцена. Специално за проекта в България пристигна шведският рапър Bacardy. Песента вече е факт и от днес звучи в радио-телевизионния ефир и интернет на адрес http://www.youtube.com/watch?v=eqzhKAtzI0E.

Със силен текст и въздействащо видео, Wanna Be The Best разказва за истинските човешки емоции и стремежа за развитие и вяра в мечтите. Песента е съавторство между KNAS и Bacardy, а аранжимента направи Юлиян Огнянов – DJ Юли G.

Видеото е дело на отличения за най-добър режисьор от Първите български Хип-хоп Награди Павлин Иванов – BASHMOTION. Главната роля е поверена на талантливия блейдър Димитър Стефанов, а във видеото участват и някои от най-добрите родни скейтъри. Впечатляващите блейд- и скейт-сцени са заснети в скейт парк Halleto, Варна. Мястото е построено от “Скейт клуб Варна” и Георги Георгиев “Джи-то”, а вратите му са отворени ексклузивно за заснемането на Wanna Be The Best от BASHMOTION и неговия екип.

В Wanna Be The Best кралицата на българската музикална сцена представя различен стил и нюанс от артистичния си образ. За стайлинга на носителката на награда за “Най-добър r’n’b/хип-хоп албум” (“Идвам към теб”, ММТV, 2007г.) се погрижи Васил Божилов, гримът е дело на Зоран Коцов, а косата – на Жоро Петков.

Wanna Be The Best не е първият съвместен проект на Мария Илиева и KNAS. През 2006 г.  рапърът взе участие в хита на певицата Off The Record, което години по-късно му донесе продуцентски договор със Стерео стая. Тази година Мария за пръв път работи с Bacardy и признава, че е очарована от работата си с него, от професионализма и таланта му.

Wanna Be The Best е първият от четирите сингъла на Мария Илиева, които ще излязат до края на 2013 г.

Сподели в: