Katatonia ще свирят в първия ден на Каварна рок фест 2011

Шведските дарк метъл легенди Katatonia ще забият на сцената на Каварна рок фест 2011 на 15-ти юли, а не на 17-ти, както първоначално бяха обявили организаторите от Loud Concerts и Община Каварна. Промяната на датата се дължи на разместване в тур разписанието на групата.

След разместването, програмата на крайморския фест придоби следния вид:

15 юли

Paradise Lost
Sonata Arctica
Katatonia
DreamShade

16 юли
Opeth
Tiamat

17 юли
Arch Enemy
Moonspell
Katatonia
Suicidal Angels

Скоро се очаква да бъдат обявени и останалите участници във рок феста.

Традиционният рок фестивал, Каварна рок фест, ще се проведе от 15-ти до 17-ти юли в Каварна. На феста, в рамките на три дни ще гостуват някои от най-големите и обичани от феновете имена в съвременната екстремна рок и метъл сцена. Както организаторите от Loud Concerts и Община Каварна вече обявиха, сред групите, които ще забият на сцената на стадион Калиакра, са имена като Sonata Arctica, Paradise lost, Opeth, Tiamat, Moonspell, Arch Enemy и други.

Билетите за Каварна рок фест са в продажба в мрежите на Ticketstream и Eventim. Цената на еднодневен билет за фестивала е 40 лв., a тридневният пропуск – 90 лв. Първоначално в продажба са билетите за трите дни на фестивала. Рок фестът  продължава традицията и ще зарадва феновете с едни от най-добрите цени на билети за събитие от подобен род в България. На място пропуските ще бъдат по 50 лв. за един ден и по 100 лв. за трите дни на фестивала.

Освен атракциите, съпътстващи фестивала като кран за бънджи скокове, фестивално радио и вълнуващите “signing sessions” с групите, черноморското парти ще предложи на феновете и специализирани щандове за официален мърчъндайз, оригинални дискове, плакати и метъл аксесоари.

Вижге още:
Opeth и Katatonia ще забият на Каварна рок фест 2011
Paradise Lost и Tiamat ще свирят в Каварна
Sonata Arctica и Arch Enemy взривяват Каварна

Сподели в: