Kafene.bg се включва с награда в конкурса „Перо от пеликан”

Интернет сайтът за изкуство, култура и свободно време Kafene.bg се включва с награда в конкурса за есе и къс разказ на тема „Перо от пеликан” в последните дни от протичането му.

Наградата ще се състои от пакет книги по избор на сайта и ще бъде предоставена на участник избран от Жюстин Томс, създател на Kafene.bg и член на журито на конкурса.

“Подкрепяме проекта „Перо от пеликан”, защото стимулира творчеството и креативността на децата и младите хора. Конкурсът дава възможност на участниците да отпуснат въображението си и да творят на воля, без притеснения и ограничения”, каза Жюстин Томс.

Конкурсът „Перо от пеликан” продължава до 31 август. Повече за него можете да прочетете тук.

Проектът „Перо от пеликан” е съвместна инициатива на Ирина Папанчева, писател и консултант по комуникации и Зорница Москова, експерт по маркетинг и комуникации. Проектът, който е пилотен за България, представя едноименния текст (все още непубликуван) на Ирина Папанчева по нестандартен начин чрез използване на различни комуникационни канали, събития, свързани със сюжета на книгата, конкурс за детско есе/разказ и дискусия.

Повече за текста и проекта „Перо от пеликан” можете да научите на www.perootpelikan.net/wordpress/

Сподели в: