Kоучинг с НЛП, книга и премиера

Здравейте!

„Коучинг с НЛП“ е ефикасен практически наръчник, който се появява тъкмо навреме. Коучингът е сред най-актуалните професионални услуги в България. Книгата излиза от печат на 29 октомври 2012 г.

„Коучинг с НЛП“ (превод: Магдалена Николова, Ваня Серафимова, Неда Велкова, 208 стр., цена: 16 лв.) залага на невролингвистичното програмиране като концепция и начин на мислене за пълноценното общуване на хората. От четивото научаваме какво е коучинг с НЛП, защо може да ни помогне да планираме действията си според най-висшите ни ценности и възгледи и как най-успешно да го използваме за развитие на личностен и професионален потенциал. В качеството си на корпоративна практика коучингът е и един от най-оправданите разходи за бизнес промяна.

Джоузеф О’Конър и Андреа Лейджис са световноизвестни автори в областта на НЛП, вдъхновяващи практици и доказали се тренери по коучинг на ниво изпълнителни директори. Съчетанието на теория и логика с примери от ежедневието прави настоящата книга мощен инструмент за развитие на коучинг умения и преодоляване на пречки по пътя към реализацията на индивидуални и бизнес цели.

Очаквайте представяне на книгата и практиката на коучинга с НЛП!

Премиерата ще се състои на 7 ноември от 18.30 ч. в книжарница „Гринуич“, бул. „Витоша“ 37, гр. София.

Събитието се осъществява съвместно с НЛП Тренинг център.

Сподели в: