Joseph Capriati радва феновете с техно и фънк

Италианската звезда- диджеят Джоузеф Каприати пристига в България за участие в навечерието на Свети Валентин. Организаторите на събитието обещават почитателите на техно музиката да се радват на страхотно шоу, смесица от електронни звуци и фънк. Партито ще се проведе по традиция в клуб "Ескейп". Joseph Capriati ще посети освен столицата и Варна, където специално за дамите входът ще е свободен. DJ Balthazar и JackRock ще са българското участие и на двете техно партита.

От 1998г. до 2004 г. Joseph Capriati свири в повечето клубове на Южна Италия, като така разбира, че техно музиката е в кръвта му. През 2005 започва да продуцира първите си парчета. Дебютното издание на Joseph през 2006г., наречено Formaldehyde, влиза директно в плейлистите на Carl Cox, Richie Hawtin, Marco Carola, Laurent Garnier, Mauro Picotto, Dubfire, Danny Tenaglia, John Digweed и Paco Osuna. Следват редица успешни плочи, доказващи големия му музикален талант, и издавани за престижни лейбъли като CLR на Chris Liebing, Alchemy на Mauro Picotto, Analytic Trail на Markantonio и други.

Joseph Capriati вече е имал участия на партита в Колумбия, САЩ, България, Румъния, Испания, Франция, Португалия.

Парти с Joseph Capriati ще се проведе на 13 февруари (петък) в клуб "Escape" и на 14 февруари (събота) в клуб Comics във Варна.

Сподели в: