John Acquaviva и Umek идват за парти на Renesanz

Renesanz се завръщат с най-мащабния си за годината проект. На 1 декември 2007 г., събота, столичната зала “Христо Ботев” ще стане домакин на грандиозното 11-часово парти Energy Flashback, за което са поканени 8 госта от чужбина. Масивният лайнъп включва John Acquaviva (Канада), Umek (Словения), Pet Duo (Бразилия), Lars Klein (Германия), Killswitch & Reset (Унгария), Matthew Hoag (Словения), както и резидентите Balthazar и JackRock.

Канадецът John Acquaviva, който идва за първи път у нас, е една от ключовите фигури на световната денс сцена. Заедно с Richie Hawtin още в началото на 90-те стартира култовия лейбъл Plus8. Той е един от изобретателите на революционната технология Final Scratch, както и съсобственик на Beatport – най-популярния в света онлайн магазин за музика.

Словенецът Umek е популярен с уникалния си техно-електро стил и невероятно техничния начин на микс. В момента се намира на 29 място в световната класация за диджеи на DJ Magazine.

“Горди сме, че имаме за хедлайнер такъв изключителен артист като John Acquaviva. Отне ни доста време да го убедим да дойде в България, но в крайна сметка усилията се увенчаха с успех”, споделя DJ Balthazar. “Вторият хедлайнер Umek е добре познат у нас с няколкото си участия тук през годините. Новото е, че сега той няма да се изяви като диджей зад грамофоните, а ще свири наживо с апаратура, която носи от Словения. Сетът му е специално подготвен за публиката в София”, продължава той.“На 1 декември отново ще смесим няколко стила на едно парти, което се оказа печеливша формула на предишните ни ивенти. Вечерта ще стартира с минимал, ще премине през електро и техно, за да достигне до хард техно към края. Идеята е да има постоянна градация и максимално разнообразие. Също така още нещо ново е, че гост-диджей директно ще открие партито отначало, няма да има подгряващ. Затова съветвам хората да дойдат още в 22:00 часа за да не пропуснат нещо интересно“, допълва JackRock.

Озвучаването на Energy Flashback ще бъде 85 KW – чисто нова саунд система, която за първи път се инсталира в зала. Ефектното осветление ще включва няколко лазера. Видеото ще е на мултимедийните екрани.

Билети на цена 22 лв. и VIP на цена 30 лв. се продават в страната и София в цялата верига магазини “Германос”, както и чрез разпространителската мрежа на Eventim. Повече информация на www.renesanz.com.

Сподели в: