Jimmy Van M гостува довечера в София

Довечера гост на Eскейп е един от  лидерите на американската клубна сцена – Jimmy Van M. Той е и eдин от главните виновници за първите турове на Sasha и John Digweed в Съединените щати – Northern Exposure American Tour през 1996 г. и Delta Heavy от 2002 г., резидент на легендарния нюйоркски клуб Twilo (1996 – 2000). Свирил е пред 25 000 на Global Gathering през 2004-a в Мелбърн – Австралия и на историческия Creamfields пред 55 000 души в Буенос Айрес…

В диджейската му биография присъстват почти всички  важни денс събития, които са се случили през последните години по света. "Jimmy е от тези ди джеи, които като чуеш, веднага искаш да научиш целия им playlist, a забележителното му умение да намира неоткрита музика и да я програмира по начин, който ти размътва мозъка, e истинско вдъхновение" – казват за него легендарните Sasha и Digweed.

През 2007-а Jimmy Van M записа юбилейната десета миксирана компилация за престижните серии Balance, която беше една от най-успешните и продавани DJ продукции за миналата година. Balance  има репутацията на една от най-напредничавите и модерни компилации за денс музика на нашето време, чието най-последно издание 013 бе поверено на феноменалното трио SOS – Demi, Desyn и Omid.

Довечера зад пулта с Jimmy Van M ще застане DJ Стивън от Метрополис.

Сподели в: