Ishtar ще бъде посрещната подобаващо от почитателите си

На 12 април, от 12:00 часа, на терминал 2 на летище София феновете на ISHTAR ще посрещнат своята гореща любимка, заедно с нейния съпруг Мишел и бенда от 12 страхотни испански музиканти.

Феновете на световната звезда искат да приветстват певицата, както подобава по българска традиция, с много почести и с усмивки на лица, щастливи от нейното посещение. Всеки един ще има възможността да се заснеме с нея и да вземе лично автограф. Не само това, но от днес и всеки, отишъл на каса 3 в Билетен център НДК, може да закупи билет с 10% отстъпка.

След голямото посрещане ISHTAR отпътува директно за Велико Търново за своя първи концерт. Ще пренощува в хотел “Panorama”, на самия център на Велико Търново. ISHTAR ще изненада своите фенове с нов аранжимент на песента „Облаче ле бяло“, която станала нейната любима песен от новия й албум „7“.

След концерта ISHTAR и нейният екип са пожелали да вечерят балансирано, съгласно средиземноморската диета, която спазват и след няколко предложения от организаторите се спрели единодушно на ресторантски комплекс "Te Quiero" (бул. България 56А), като лидер в испанската кухня у нас. ISHTAR и музикантите напълно се доверили на внимателния подбор от блюда, предложени от професионалния екип на ресторанта, включващи испански морски деликатеси, свежи салатени предложения от няколко области на Иберийския полуостров, но и специална изненада по вековна българска рецепта, която ще остане в тайна до последния момент, за да бъде сладък сюрприз за влюбената в българските култура и традиции Ищар.

За финал на емоционалния престой в България ISHTAR и бендът са решили да отседнат в Парк Хотел Витоша, където да се насладят на СПА и вкусни коктейли в Пиано Бар “Retro”.

Концертите на ISHTAR ще бъдат на 12 април, Велико Търново, ДКС „Васил Левски“, от 20ч. и на 13 април, София, зала 1 на НДК, от 20ч.

За всички фенове билети се продават на Билетен център НДК, на Туристически Информационен Център Велико Търново, на касите на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg.

Сподели в: