Iron Maiden идват у нас с "дяволския" полет 666

Ако сте фенове на хеви метъл музиката в нейната класическа форма, ако обичате истинския китарен звук и желаете да си спомните добрите стари времена, когато рокът тресеше всичко и навсякъде, вашият филм е Flight 666.

Брус Дикинсън, Стив Харис, Дейв Мъри, Яник Герс, Ейдриън Смит и Нико Макбрейн са крилата, на които ще излетите в зверския полет на рок музиката.

Само на 21 април, единствено в киносалоните на "Арена" ще може не само да гледате, но и да полетите с капитана на Maiden Брус Дикинсън. Ще обиколите 5 континента за 112 минути, прекосявайки 70 000 километра и опознавайки емоционалните фенове в Мумбай, Чили, Колумбия и САЩ, както и в Токио, Коста Рика и къде ли още не по света.

45-дневното турне на Iron Maiden е запечатано в документалния филм Flight 666, с който британските метъли официално обявяват завръщането си на сцената. Вокалистът на метъл групата Брус Дикинсън пилотира почти през цялото време самолета на Maiden,  който ги отвежда от единия до другия край на света.

Как се забавляват рок звездите, какво мислят един за друг и дали всичко е толкова забавно зад кулисите, когато угаснат светлините, може да разберете само, ако гледате филма. От Мумбай до Сантяго, от Лос Анджелис до Сидни, от Токио до Сао Пауло и всички спирки помежду им – през изтощението и лудостта на феновете, от пътуването на толкова много хора в един самолет до настроенията преди и след концертите, от баровете и свободното време до скритите тайни на музикантите, от ревящите тълпи и безсънните нощи на музикантите, всичко това в един филм, една-единствена прожекция.

На 21 април 2009г. от 19.30 часа едновременно в 41 държави по света ще се завърти документалният филм за Мейдън. Само в кината Арена едновременно в София, Варна и Стара Загора можете да гледате прожекцията, която ще е еднократна. Филмът ще бъде показан по едно и също време в цял свят, като феновете на култовата банда могат да го видят само на тази дата.

***

Филм за Iron Maiden тръгва по екраните

Сподели в: