Видео интервю с Мартин Ралчевски  - Интервю

Kafene.bg | 12.02.09

Прочетете цялото интервю с Мартин Ралчевски тук.

Коментари 23 коментара
Минко Х.
Публикувано на 28.02.2009
Силна и много готина книга...
Боряна
Публикувано на 27.02.2009
Страхотно пише това момче!!!
Koko
Публикувано на 25.02.2009
Seriozna kniga! Hubava i dalboka!
Сашо
Публикувано на 24.02.2009
Великолепен роман.
Фани Лилова
Публикувано на 23.02.2009
Романът е фантастичен. Изуми ме в буквалния смисъл на думата...
Димитър Гошев
Публикувано на 22.02.2009
Браво на това момче!
Евалина Миркова
Публикувано на 20.02.2009
Вчера си купих втория му роман: "Горски дух", до тук направо съм, меко казано, възхитена.
Ивана Алексеева
Публикувано на 17.02.2009
Вече има толкова малко книги, които могат да се нарекат стойностни. Безкрайна нощ е не само такава, но е и много полезна особено за заблудените млади хора, които искат да намерят себе си. Благодарение на нея сина ми пред очите ми се преобрази и промени!
Боряна Христова
Публикувано на 16.02.2009
Като знам какво е мисленето на повечето българи предполагам, че с изказването си мога да направя лоша услуга на автора, но не мога да мълча. Така го чувствам – Мартин Ралчевски е по-добър от всички останали наши автори взети заедно. С много малко изразни средства достига съкровени пластове в тези, които чувстват и знаят че имат души. Това бе най-хубавото пътешествие, което съм правила в живота си държейки книга. Надмина стократно очакванията ми!
Надежда Кирилова Обретенова
Публикувано на 16.02.2009
Това е книга за силата вярата на всеки един от нас. Какво по-прекрасно би имало от това да вдигнем за миг глави и се огледаме наоколо. Да вникнем в тайните на сърцата си, както пише в книгата, и да реализираме детските си мечти. Браво за дързостта да напишеш подобна книга Мартине. Браво за умението с което си го сторил. Успя да накараш една възрастна и самотна жена да се почувства истински обичана и щастлива.
Надежда Кирилова Обретенова
Ренета Варчева
Публикувано на 16.02.2009
Eдна книга истински задълбочена, философски богата, с нетрадиционна сюжетна линия- елементите развитие на идеята чрез съня, повторение на елемент от сюжета. Самата идея е оригинална , макар и толкова общочовешка и навременна, защото днешните люде сме забравили, че трябва да осмислим своя си смисъл тук и навреме, преодоляването на страха, което е много актуално и е едно от най-важните неща, а ние не го умеем. Мнозинството хора наистина много се страхуваме и не вярваме в себе си , аз съм в това число.Отделните образи / срещнати по пътя/ са оригинални, изненадващи , но и правдиви, любовната история : Марк- Мони е чувствена , а темата самоубийство е представена истинно , аргументирано и вълнуващо. Е ,трудно се осъзнава смисълът на човешкия живот......
Tихомир Димитров
Публикувано на 15.02.2009
Не съм чел този роман но задължително ще го потърся! В интернет има толкова много положителни отзиви за него, че заслужава да му хвърля един поглед. Знае ли човек.
Г. Илиев
Публикувано на 13.02.2009
Така е. Чудесата са навсякъде около нас. Съгласен съм с писателя за това, което казва. Остава само да прочета историята.
Лидия Петрунова
Публикувано на 13.02.2009
Знам отдавна за тази книга от един форум. Имам чувството, че донякъде е разделила хората на две категории – песимисти, които не я разбират и им е чужда и оптимисти – които я величаят и преоткриват себе си чрез нея. Слава богу вторите са повече. Питам се, защо сме толкова лоши понякога, че се превръщаме в прагматични типове, които не вярват в нищо хубаво. Заливат ни новини за насилие. Повечето книги и вестници бълват също омраза и насилие. А тази книга, прочетох я наскоро, е нещо като пътеводна светлина към доброто. Мисля си, че докато има такива хора като този автор светът има по-голям шанс във всяко едно отношение. Съвестта не може да бъде подкупена. Романът е изключително стойностен!
Niki
Публикувано на 13.02.2009
Taka e, saglasna sam napalno s kazanoto.
Светослава Маркова
Публикувано на 12.02.2009
Това интервю, как да ви кажа, звучи доста интригуващо. Задължително ще потърся въпросната книга. И аз вярвам в чудесата и положителното мислене и вярвам, че ще остана приятно изненадана.
Димитър Николов
Публикувано на 12.02.2009
Чух много добри отзиви за въпросната книга на този нов автор. Предполагам, че те първа ще се говори за него. Не съм я чел, но част от приятелите ми са я чели и са във възторг. Била много лека за четене, но същевременно с това и пълна с много дълбоки послания. Е, ще прочета и ще видим...
Петя
Публикувано на 12.02.2009
Ей знаете ли /Безкрайна нощ/ е любимата ми книга от българските. Страхотна е. Много се радвам, че можах да се запозная, макар и индиректно с автора. Някой знае ли кога ще излезе втората му книга, защото на гърба на тази пише, че това трябва да е през януари тази година, но още я няма в Мола на Стамболийски?
Виктория Арнаудова
Публикувано на 08.03.2009
Имам известни забележки и към двете книги, визирам и "Горски дух", но не мога да отрека че имат стойност и трайни послания. Особено онази част за прераждането ме заинтригува особено!
doni
Публикувано на 07.10.2009
... когато се нещо подобно докосне душата ми - вярата ми в добрите хора оживява !!!!!
Георги Йорданов
Публикувано на 05.03.2009
Вторият му роман - Горски дух е още по-жесток. Много е як и интелигентен!!!
KIRIL IKOLOV
Публикувано на 03.03.2009
NAPRAVO SAM VAZMOTEN, 4E DADOH PARITE SI ZA TOZI ROMAN.(BEZKRAINA NO6T)PALNA BOZA OTDAVNANE BAH 4EL TOLKOVA SKU4NO.4UVSTVAM SE EMOTSIONALNO OGRABEN 4E AGUBIH TOLKOVA WREME DA 4ETA PODOBNO NE6TO.LO6ITE ROMANI OGRABVAT 4OVEKA, A NE GO OBOGATQVAT.
Кирил Костов
Публикувано на 01.03.2009
Аз явно наобратно на всички съм прочел първо "Горски дух" - втората книга на Мартин и ми се струва, че е нещо като прекрасно поднесен учебник по етика и морал. Стoйностна и полезна е.

Име:    
E-mail: (Няма да се публикува)

Коментирай:


МИСЪЛ НА ДЕНЯ
  • Ако се построи къща на щастието, най-голямото помещение ще е чакалнята.

    Жюл Ренар

АКЦЕНТИ
Copyright 2007 - 2017, Kafene.bg Сайтът е разработка и собственост на ABC Design & Communication
eXTReMe Tracker