Illusion на Красимир Аврамов всъщност е българската реалност

Най-малкият проблем в случая, е че песента не ни харесва. Можем да преглътнем дори това, че е доста съмнително как 55% от гласувалите в прякото предаване на БНТ са я одобрили. Все пак никой от екипа ни не познава човек, който си е признал, че е подкрепил Illusion на Красимир Аврамов.

Големият проблем според нас в Kafene.bg е, че Евровизия продължава да бъде арена на която разни безумни композиции се ръгат с лакти, за да "спечелят" честта да представят България пред света. Това е толкова нелепо, колкото са и боричканията на футболните мениджъри да пласират свои футболисти в националния тим, без да им пука че заради това страната ни губи мачове и не се класира на Европейски и Световни първенства.

Трудно е, когато манията за популярност е по-силна от реалната преценка за качествата и способностите ти. Без значение дали си певец, футболист или политик. А когато си склонен да изложиш цяла България, за да нахраниш егото си е тъжно. Не за теб, за България!

За това Краси, погледни хилядите членове на групата във Facebook, която не те подкрепя. И се оттегли достойно! Иначе няма да представяш Бълагрия в Москва, а само себе си.  А чудесна възможност за индивидуална изява е Златният Орфей.

Сподели в: