Hector Couto в Cacao Beach Club за последното Spice парти

Cacao Beach Club посреща Hector Couto за последното събитие от поредицата SPICE

На 22 август Cacao Beach Club посреща испанецът Hector Couto за последното SPICE парти за сезона. Серията от събития, която беше създадена в началото на лятото, събра на едно място феновете на хаус и тек-хаус музиката в компанията на някои от най-големите имена в жанра. Deso & Kaiski, които подкрепяха aртистите по време на събитията, ще се включат и в последното SPICE парти, в сряда.

Изминалите SPICE партита доведоха артистите Franky Rizardo и Detlef, които допринесоха за две нощи, изпълнени с продължителни танци и най-доброто от хаус музиката. Подобаващо, серията ще бъде закрита от един от най-уважаваните артисти на световната сцена, с уникалния си стил, който е перфектна комбинация между чикагски хаус и old-school техно. Испанецът е дълбоко свързан с денс сцената през последните седем години. Ритмичните му, грууви диджей сетове го водят до някои от най-легендарните клубове и фестивали в света, а плодотворната му работа в студиото му дава възможността да се изяви чрез лейбъли като Hot Creations, 20/20 Vision, Get Physical, Moon Harbour, Defected и много други. Заедно със създаването на собствения му лейбъл Roush през 2013г., Hector Couto определенно може да се похвали с впечатляващо резюме.

Couto, който заслужи респекта на индустрията, благодарение на постиженията си и уникалния си стил е носител и на многобройни награди. Една от тях е най-добър хаус артист на Vicious Music Awards през 2015 г. Още едно сериозно постижение е включването му в една от най-важните класации на Resident Advisor – Top 100 Most Charted artists.

Билети за събитието на 22 август може да намерите на място, на бара в CACAO BEACH CLUB.

Повече информация за програмата на CACAO BEACH CLUB може да откриете на официалната страница във Facebook, както и на cacaobeach.bg

Сподели в: