Harlem Gospel Choir отново тръгват на турне в България

Световноизвестният Harlem Gospel Choir, който предизвика фурор в цяла България миналата година, се завръща! Симпатичните момичета и момчета с големи гласове и души пристигат отново у нас, за да споделят с нас божествените хармонии на автентичната госпъл музика!

Тази година удоволствието да съпреживеят магията, наречена госпъл е за всички присъстващи на техния концерт – 8 декември:  София, НДК, 20:00
Билети за концертите на Harlem Gospel Choir могат да бъдат закупени в разпространителската мрежа на Eventim и неговите партньори, между които магазини Германос, Пикадили, Офис 1, Техномаркет, Photosynthesis и др. Цените на билетите са: 10, 15, 20, 25 и 30 лв.
За Harlem Gospel Choir

Harlem Gospel Choir е най-популярният госпъл хор в САЩ. Той пътува по света, за да споделя своята радост от вярата чрез музика и да събира средства за детски благотворителни организации.Хорът е основан през 1986 година от Алън Бейли, на когото му дошла идеята за такъв хор докато присъствал на тържест.во в чест на д-р Мартин Лутър Кинг в Котън клъб в Харлем. Хорът събира в едно най-добрите певци и музиканти от Черните църкви на Харлем и Ню Йорк.
Harlem Gospel Choir споделят своето послание за любов и вдъхновение със стотици хиляди хора по целия свят. Чрез динамичното си представяне хорът се стреми да създаде по-добро разбиране на афро-американската култура и музиката инспирирана от нея, наречена Госпъл. Темата на всяко представление е "обединяване на хората и нациите“. В тази нова ера на надежда и промяна гласовете на хора отразяват възраждането на културата на Харлем.
Богатите хармонии и звук на Harlem Gospel Choir винаги са "безкрайни, радостни и вдъхновяващи". Всеки спектакъл спира дъха!.

Сподели в: