Groove Armada, Breakage и Mickey Moonlight с участие на Elevation 2012

Списъкът от качествени артисти на Elevation Music Festival 2012 продължава да расте. Новите артисти, които ще се качат на главната сцена наред с Erykah Badu, Fatboy Slim, Kosheen, Chambao и Nneka, са Groove Armada DJ SET, а електронния звук на Breakage и Mickey Moonlight, пък ще допълни този на останалите легенди на DJ сцената.

Електронното дуо Groove Armada, което през септември 2010, официално обяви, че турнето им във Великобритания и Австралия ще бъде тяхното последно като група и това ще са последните им концерти на живо с музиканти, пристигат на Elevation 2012. На фестивала те ще зарадват българската публика с новото си сценично шоу Red Light ‘Decks & FX’.

Гениалният талант Breakage, който вече има множество класически рилийзи зад гърба си, комбинира богати тонове и чувство за пространство в миксовете си, ще премине през стиловете от дръм ен бейс към дъбстеп на DJ сцената, на която ще се качи и Mike Silver познат още като Mickey Moonlight.

Билети за фестивала, който ще се проведе на 22, 23 и 24 юни, могат да бъдат намерени само в мрежата на Eventim на цена от 99лв.

Още на Kafene.bg:

Gravity Co, SKRE4, 100 Кила и Der Hunds с участие на Elevation 2012

Erykah Badu, Nneka и Roni Size са поредната изненада за феновете на Elevation 2012

Легендарният Fatboy Slim, Kosheen и Chambao в България на Elevation 2012

Сподели в: