Groove Armada за първи път в клуб Ялта

Електронната легенда Groove Armada гостува с първи клубен гиг у нас на 24 октомври тази година в клуб Ялта. Groove Armada са сред живите класици на стила с парчета като „I See You Baby” и „Superstylin’”, а като ди-джей Andy Cato – хаус половинката от електронното дуо, е сред артистите, които всеки уважаващ себе си хаус ценител трябва да слуша в живота си.

Groove Armada се събират през 90-те в Лондон като първо стартират собствена клубна вечер, в която Andy Cato свири хаус в едната зала, а приятелят му Tom Findlay миксира фънк плочи. Партито се превръща в хит и това дава сили на двмата да мечтаят за собствена музика. Те се затварят за няколко седмици в хижа в планината и се връщат обратно в цивилизацията със записан дебютен диск, който е избран през 1998 от няколко английски списания за албум на годината.

След безкрайна серия от успешни сингли и златни албуми, Groove Armada в момента са сред най-обичаните по цял свят електронни групи на всички времена, а като ди-джей Andy Cato свири на партита в най-добрите клубове на 5-те континента. Наскоро Groove Armada подписаха глобален договор като рекламни лица на Bacardi, издадоха двойния си мискиран диск с най-добрите си песни – 10 Year Story, и превърнаха собствения си фестивал Lovebox в едно от събитията в музикалния живот на Лондон. Поради огромният интерес към партито с Groove Armada билетите в продажба са ограничени и са на привършване.

Партитата в клуб Ялта продължават с най-секси карнавала по случай Вси Светии на 31 октомври и за първи път в България едно от горещите имена в момента Alex Gaudino на 01 ноември.

* * *

Antoine Clamaran се завръща в Ялта клуб
Уникален звук и светлинно шоу на първото за сезона техно събитие Love Nation

Сподели в: