Goldie и H.M.S.U. на открито в парка на летище София

J&B party weekend се обединява с ParkLive Fest 2010 и обявиха парка на летище София до терминал 2 за място на провеждането на  двете събития, които ще прерастнат в едно неповторимо 72-часово забаление на едно наистина нестандартно място на открито. Така всички фенове на Goldie и HMSU ще могат да се забвляват под  открито небе в София на 19-ти юни.
   
И след като стана ясно, че J&B® ще сложи край на плоските забавления като организира първото у нас 3D DISCO™ парти и първото гостуване на майстор диджея на големите партита –  Adam Freeland на 18-ти юни, изненадите за всички не спират и на 19ти юни феновете ще могат да видят и новото аудио визуално шоу на създателите на леибъла Ninja Tune – ColdCut. Coldcut ще застанат преди Goldie  и ще представят проекта си Enrgy Union,   който е посветен на  пестенето на  енергията на земята.
ParkLive Fest пускат и нови еднодневни нощни парти билети на цена от 20лв за 18ти и 19ти юни, които ще важат след 23.30ч и с тях ще може да видите съответно на 18ти – 3D disco party и Adam Freeland.
   
Ако закупите нощен билет за 19-ти, ще сте част от шоуто на Coldcut, Goldie и HMSU.
   
Цената на еднодневните билети за фестивала  ParkLive, които ще включват абсолютно всичко остава непроменена и е съответно 45лв. за еднодневен, а само за 80 лв ще може да сте част от всичко  случващо се през трите юнски дни в Парка на Летище София, Терминал 2.
    
Всички видове билети могат да бъдат  закупени от билетен център НДК, в мрежата на Ивентим (www.eventim.bg – Пикадили, Германос, ТехноМаркет, Office1, Orange, Multirama, Technopolis) , онлаин на www.Ticketpro.bg и тяхната мрежа, касата на Cantus Firmus в зала България и директно чрез сайта на ПаркЛайв. За повече информация за цялата програма и цените на билетите може да намерите на www.hmsu.org.
 

Сподели в: