Goddess Grooves парти с дами зад пулта

Goddess Grooves партитата се превърнаха в запазена марка за хармонична звукова и визуална среда, позитивно настроение и здрави танци (без цигарен дим). В последното за сезона трето издание момичетата от Global Vision Circle ще “хармонизират” клуб Туинс (и по-специално голямата му открита тераса) в присъщия за тях фантастичен стил.

Goddess Grooves vol.3 е посветено на спасяването на планетата, на зелената кауза и екологичното съзнание. Събитието ще бъде “outdoor” или иначе казано на 21 май /Петък/ клуб Туинс ще се превърне в прекрасна лятна веранда под вещото ръководство на творящите декорите The Rain Army.

Зад пулта ще застанат диджейките Olaija, Jaya, Freakkita, Ellesse и Birdy, които ще ни изненадат с разнообразни ритми от всички краища на света –  босанова, афробийт, реге, фънк, латин джаз, фънк, дъб и самба.
На отворения микрофон ще могат да изявят както вокалните, така и инструменталните си възможности всички смели импровизатори. Докато диджейките смесват музикални парчета,  виджейката Анната ще подбира в съзвучие с музиката  образи, извикващи лятото, а с него и позитивното ни настроение.

На еко-хенд мейд пазара ще може да участвате в рисуването на ръчно направени сапуни от натурални масла или просто да се сдобиете с такива. Партито отново е NON SMOKING EVENT и започва веднага след  работния ден.
 
Начало 20:00, вход: 6 лв.

Сподели в: