Global Vision Night-едно събитие от нов тип

Едно събитие от нов тип, наречено Global Vision Night ще се появи на сцената на нощния живот на 18 март (сряда) в клуб BackStage. То ще обедини в Едно танцувална музика от цялата планета с паралелно chill out пространство, стена за рисуване, вегетарианска храна, зона свободна от тютюнев дим и африкански drum circle.

Най-добрата музикална селекция ще е дело на диджеите от Global Vision Circle – Alex, Africandro, Dancing Angel, Dharba, Invoke и Oto. Те ще ни потопят в грууви, фънки, соул и всякакъв вид танцувални ритми. Но също така в зоната за непушачи ще можем да се насладим на лека и отпускаща лаундж музика, както и на свежа вегетарианска кухня от Слънце и Луна. На стената за рисуване всеки ще е свободен да развихри въобръжението си. Гориво в огъня на купона ще добавят и Yambadon – съществуващата вече година формация за африкански перкусии. Носете си всякакви инструменти, за да се присъедините. Визията за събитието е на The Rain Army.

Целта на Global Vision Night определено е да събере в хармония тялото, ума и душата. Това събитие носи нова визия за това какво може да представлява едно парти.

One Love! Единството прави силата!

Сподели в: