Future Shorts на 14 февруари

Специално за 14-ти февруари, фестивалът за късометражни филми и анимация Future Shorts и Център за култура и дебат "Червената къща" имат удоволствието да ви представят от 19.30 ч. в Червена зала специалната любовна програма: Love Is All You Need.

Вземете се за ръце, не крийте чувствата си и се почувствайте щастливи, останете завинаги така влюбени, защото любовта е всичко, което Ви трябва!!

Натан (pеж. Йонас Бергергаард и Йонас Холмстроом, Швеция, 2003)

Първият работен ден на Натан. Бюрото за безработни го изпраща да работи в закусвалнята на Виго. Мунир се опитва да го научи това-онова, но Натан е просто безнадежден случай.

Eлефънт Гън (pеж. Алма Хаър, САЩ, 2007)

Толя (pеж. Родеон Бродски, Израел, 2007)
На 8ми март, международния Ден на жената, когато всичките му колеги, с които не е особен приятел, се събират с жените си, за да ги поздравят, Толя остава безмълвен, повиквайки жена си Наташа. От беззъбата му уста не се разбира нищо освен свирещи звуци, наподобяващи мърморене. Толя е готов да жертва думите, но не и да предаде любовното си послание.

Мелодрама
(pеж. Филип Маржевски, Полша, 2005)
Историята на 14-годишно момче, което съзрява физически и емоционално. Мисълта му е обсебена с еротични фантазии, в които в главните роли са по-голямата му сестра, приятелството му с момиче от двора, и сложното приятелство с годеника на сестра му. Всички те търсят топлина, нежност и най- вече любов.

Лесно (pеж. Весела Дантчева, Иван Богданов, България, 2004)

Солена Целувка
(pеж. Фелипе Гамарано Барбоса, Бразилия, 2006)
На отдалечен плаж до Рио, 45годишният безгрижен тип Родериго отчаяно се опитва да върне наскоро сгоденият си приятел към истинския, безгрижен и щастлив живот.

Гладното сърце (pеж. Том Шовал, Израел, 2005)
Нисим отчаяно желае да си върне гаджето. В радиоефира на известно радио шоу той се опитва да се събере отново с лубовта на живота му.

Март (pеж. Игор Христов, България-Македония, 2007)

Нека се целунем (pеж. Пиер Оливър, Франция, 2000)
Момиче пристига на прослушването си 10 мин. по- рано. Затруднявайки се да заучи репликите си, помолва за помощ стоящ наблизо мъж…

С английски субтитри.

Вход: 6/4 лв.   

Сподели в: